Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Zielone Wzgórze

Adres obiektu Szkolna 4, 38-481 Rymanów-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

J.M.K.
Dodano: 2015-08-04
Pobyt od: 2015-07-30 do 2015-08-05
 
 
    

Urocze, spokojne miejsce u miłych i troskliwych gospodarzy. Wokół domu dużo zieleni. Czyste, dobrze wyposażone pokoje. Pyszne, zróżnicowane posiłki (śniadania, obiady, kolacje) przygotowywane z produktów z własnego ogródka. Wszystko dostosowane do gustów gości. Kuchnia delikatna, może być spokojnie serwowana dzieciom. Miejsce gdzie można Odpocząć w ciszy oraz miłej i przyjaznej atmosferze.


 
 

Marta Pięta
Dodano: 2015-02-12
Pobyt od: 2014-08-05 do 2014-08-26
 
 
   

Wraz z w 3-letnią wnuczką spędziłam w pensjonacie trzy cudowne tygodnie. Zielone Wzgórze, to magiczne miejsce, które ma w sobie to "coś". Hotelik jest gustownie urządzony, wokół mnóstwo zieleni, piękne place zabaw dla dzieci. Jednocześnie stanowi świetną bazę wypadową do pobliskich atrakcji. Na szczególną uwagę zasługuje niezwykła gościnność Państwa Myrtów. Właściciele z wielkim zaangażowaniem wychodzą naprzeciw wszelkim oczekiwaniom gości. Jedzonko przepyszne- dla każdego coś dobrego Dla mnie- REWELACJA pod każdym względem. Odliczam dni do kolejnego pobytu na Zielonym Wzgórzu. Szczerze polecam.


 
 

Rodzina Lewandowskich z Rzeszowa
Dodano: 2012-09-20
Pobyt od: 2012-09-03 do 2012-09-13
 
 
    

Zielone Wzgórze to przede wszystkim - BAJKOWE WZGÓRZE. Wspaniałe położenie, komfortowe pokoje, przepyszne jedzonko i bardzo serdeczni GOSPODARZE. Każdemu polecamy pobyt u Państwa Myrtów. Można doskonale odpocząć w otoczeniu Rymanowskich wzgórz i pięknego ogrodu, pielęgnowanego przez Gospodarzy ZIELONEGO WZGÓRZA. Osobiście gościliśmy na Zielonym Wzgórzu we wrześniu br. przez 10 dni ( żałujemy , że tylko 10 ). Przez ten czas Pani Maria przygotowywała dla nas bardzo urozmaicone, pięknie podawane posiłki- dietetyczne, ale jakże smakowite i rożnorodne. Wystrój Zielonego Wzgórza jest niezwykły ( ściany wnętrza ozdobione olejnymi obrazami oraz pięknymi motywami kwiatowyymi osobiście wykonanymi przez Panią Marię ). Pokoje duże wygodne, komfortowo wyposażone z łazienkami. Można tu wspaniale odpocząć i zregenerowąć siły. Ale najbardziej niezapomniana pozostaje w pamięci serdeczność i gościnność Gospodarzy. Z prawdziwą przyjemnością powrócimy do Bajkowego -Zielonego Wzgórza za rok.Każdemu z Państwa polecamy Zielone Wzgórze jako wspaniałe miejsce na spędzenie wypoczynku urlopowego.


 
J. Szlachta
Dodano: 2011-08-12
Pobyt od: 2011-08-03 do 2011-08-07
 

Gorąco polecam pensjonat Państwa Myrtów. Bardzo czysty, dobrze wyposażony i pięknie położony dom spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Gospodarze bardzo mili i gościnni.


 
Madzia i Karol
Dodano: 2011-01-04
Pobyt od: 2010-12-30 do 2011-01-02
 

Tak przemiłych, otwartych i gościnnych gospodarzy jeszcze nie spotkaliśmy. Domowe obiady Pani Marii nie mają sobie równych:)Obiekt czysty, schludny i dobrze wyposażony. Do tego sympatyczna okolica i świeże powietrze sprawiają, że na pewno wrócimy do Zielonego Wzgórza tym razem latem...:)


 
Marek
Dodano: 2011-01-04
Pobyt od: 2010-12-30 do 2011-01-02
 

Jestem w pełni zadowolony z pobytu w ww. Pensjonacie. Wszystkie wypowiedzi zamieszczone na tej stronie jak najbardziej słuszne!! Naprawdę obiekt godny polecenia każdemu. Szczególne podziękowania dla Państwa Myrtów za niezwykle miłe przyjęcie, obsługę podczas pobytu i ogólnie bardzo przyjazny stosunek do gości. Jeśli ktoś ma dylemat lub nie wie gdzie zatrzymać się na kilka dni w tymże regionie - nie ma na co czekać;) "Zielone Wzgórze" w pełni sprosta wymaganiom najbardziej wybrednych gości ;D


 
Kowalski Józef
Dodano: 2010-09-29
Pobyt od: 2010-09-06 do 2010-09-14
 

Witam, Serdeczne podziękowania za ciepłe przyjęcie i przepyszne obiady , które ratowały życie ( w szczególności mojej ciężarnej żonie ). Warunki pobytu są znakomite- wszędzie czyściutko i schludnie. Niepowtarzalny klimat tworzą ozdoby, które spotykamy w całym ośrodku. Rymanów Zdrój jest miejscem gdzie naładujemy swoje akumulatory, które pomogają nam potem w szarej codzienności- polecam wszystkim którzy chcą zatracić się w obcowaniu z przyrodą, niebywałą ciszą i przy okazji chcą podleczyć nadwyrężone zdrowie. Nie nalęże do fanów wód leczniczych ale woda z płynących tam źródeł zdrojowych była nawet smaczna ( może z wyjątkiem Ignacego ;-) ) a już na pewno zdrowa.


 
Marek de Corde'
Dodano: 2009-08-30
 

Dziękujemy za bardzo miły pobyt. Bardzo dobre warunki zamieszkania, świetne wyżywienie oraz niezapomniana atmosfera pozwoliły nam wypocząć i jednocześnie zwiedzić okolicę. Polecamy wszystkim lubiącym kameralną atmosferę. Krystyna i Marek de Corde'


 
R.Jakubczak
Dodano: 2008-08-25
 

Już drugi raz korzystaliśmy z gościnności Państwa Myrtów i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy wszystkim, a zwłaszcza rodzinom z dziećmi. Pokoje czyściutkie, jedzenie smaczne, a gospodarze bardzo mili. Jeszcze raz gorąco polecamy. Jarek i Renata z Zielonki


 
E.R. Ziętek
Dodano: 2008-08-19
 

Gościliśmy tu z żoną we wrześniu ub. roku. Byliśmy zadowoleni - warunki dobre, czysto i schludnie , gospodarze mili. Posiłki smaczne.Polecamy.


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie